Блоговете » Дом и градина

Дом и градина

вертикални щори

Вертикални щори за стил, уют и комфорт в дома ви

Основната характеристика на щората с вертикални ламели е, че съчетава най-доброто от предимствата на ламелната щора – пълен и прецизен контрол на количеството светлина, и полезните свойства на текстила – този непреходен интериорен елемент.

сглобяеми къщи

Строителството, което заслужава доверие – практичните сглобяеми къщи

Тенденцията за живот в сглобяеми къщи се налага все повече. Високото качество, комфортът и мобилността напълно отговарят на потребностите на всички, които желаят да се сдобият бързо и на разумна цена с чисто нов функционален и модерен дом.

Лед лампа за растения

Как да изберем подходяща лед лампа за растения?

Не само през студените месеци, когато дните са по-кратки, но и през цялата година за отглеждане на растения на закрито е нужна много светлина. Опитните… Прочетете повече »Как да изберем подходяща лед лампа за растения?

вертикални щори

Съвременните вертикални щори и техните основни предимства

На пазара вертикалните щори са утвърден продукт, но постоянното им обновяване ги прави все по-търсени като елегантен и стилен заместител на завесите. Те придават завършен вид на всяко помещение, независимо дали става дума за стая в дома, или офисно пространство.

Купете мебели онлайн от Hamefa

Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

Днес потребителите могат да избират между различни модели и марки мебели, с които да придадат търсения уют, стил и неподражаема красота в дома си. Мебели… Прочетете повече »Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

сглобяеми къщи цени

Сглобяеми къщи – модерно и практично строителство на достъпни цени

Сглобяемите къщи вече не са непознати за българския пазар и все повече се налагат като модерна и практична алтернатива на конвенционалното строителство. Уникалната технология на… Прочетете повече »Сглобяеми къщи – модерно и практично строителство на достъпни цени

градински инструменти

Градински инструменти – погрижете се за вашия двор

Ако имате къща с двор и/или се грижите за дворно място, дори то да не е в близост до дома ви, градината – малка или голяма, има нужда от вашите усилия. Наближаващите топли дни дават началото и на активния градински сезон. 

unlimited-luxury-estates

Кои са предпочитаните централни локации в София, в които се купуват най-често луксозни имоти?

Влиянието на пандемията върху имотния пазар в България не промени един от  най-важните критерии, от който се ръководят повечето купувачи в търсенето на имоти –… Прочетете повече »Кои са предпочитаните централни локации в София, в които се купуват най-често луксозни имоти?