Блоговете » Дом и градина

Дом и градина

Борба с черни мушички по доматите и растенията

Мушички по цветята – как да се справим с този проблем?

Едни от насекомите, които са най-досадни за градинарите, са черните мушици от рода диптер. Мушиците по цветята са редовен проблем, който се появява със затопляне… Прочетете повече »Мушички по цветята – как да се справим с този проблем?

Лампи за растения от GrowMall

Лампа за растения – ефективен начин за отглеждането им на закрито

Всеки опитен градинар отчита каква огромна роля има правилно избраното осветление за растения, отглеждани на закрито. Ако растенията се отглеждат в закрито помещение, изкуственото осветление… Прочетете повече »Лампа за растения – ефективен начин за отглеждането им на закрито

вертикални щори

Вертикални щори за стил, уют и комфорт в дома ви

Основната характеристика на щората с вертикални ламели е, че съчетава най-доброто от предимствата на ламелната щора – пълен и прецизен контрол на количеството светлина, и полезните свойства на текстила – този непреходен интериорен елемент.

сглобяеми къщи

Строителството, което заслужава доверие – практичните сглобяеми къщи

Тенденцията за живот в сглобяеми къщи се налага все повече. Високото качество, комфортът и мобилността напълно отговарят на потребностите на всички, които желаят да се сдобият бързо и на разумна цена с чисто нов функционален и модерен дом.

Лед лампа за растения

Как да изберем подходяща лед лампа за растения?

Не само през студените месеци, когато дните са по-кратки, но и през цялата година за отглеждане на растения на закрито е нужна много светлина. Опитните… Прочетете повече »Как да изберем подходяща лед лампа за растения?

вертикални щори

Съвременните вертикални щори и техните основни предимства

На пазара вертикалните щори са утвърден продукт, но постоянното им обновяване ги прави все по-търсени като елегантен и стилен заместител на завесите. Те придават завършен вид на всяко помещение, независимо дали става дума за стая в дома, или офисно пространство.

Купете мебели онлайн от Hamefa

Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

Днес потребителите могат да избират между различни модели и марки мебели, с които да придадат търсения уют, стил и неподражаема красота в дома си. Мебели… Прочетете повече »Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

сглобяеми къщи цени

Сглобяеми къщи – модерно и практично строителство на достъпни цени

Сглобяемите къщи вече не са непознати за българския пазар и все повече се налагат като модерна и практична алтернатива на конвенционалното строителство. Уникалната технология на… Прочетете повече »Сглобяеми къщи – модерно и практично строителство на достъпни цени