Блоговете » Дом и градина » Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

Заслужава ли си да вземем български мебели за нашия дом?

Купете мебели онлайн от Hamefa

Днес потребителите могат да избират между различни модели и марки мебели, с които да придадат търсения уют, стил и неподражаема красота в дома си. Мебели се продават на много места, но материалите, цветовете, дизайните и обслужването са от изключително значение преди да се реализира покупката им.

Макар че на пазара има множество чуждестранни мебелни фирми, българското производство заема своя значителен дял в мебелното производство и се характеризира с редица преимущества пред останалите. Няколко са причините, които правят родните производители на мебели по поръчка по-добрата опция. В тази връзка си струва да ги обобщим в следващите редове.

Български мебели с високо качество

Предвид сериозната конкуренция, за всеки роден производител на мебели е важно да предложи високо качество в производството си. Родното производство не прави компромиси в това отношение, като дори сертифцира и гарантира за своите продукти.

Hamefa например е българска мебелна компания, която използва естествена дървесина като основен материал в производството си. От магазин за мебели Hamefa можете да закупите дизайнерски мебели онлайн, за производството на които е характерно:

  • Използването на модерни производствени технологии, оборудване и машини;
  • Висококвалифициран персонал, състоящ се от дизайнери, проектанти и други специалисти;
  • Разнообразни видове и модели мебели, отговарящи на широк спектър от търсения на съвременния потребител.

Мебели от естествена дървесина доказано са едни от най-здравите. Техният дълъг експлоатационен живот гарантира, че ще оборудвате дома си с луксозни мебели, които ще ви служат за поколения напред. Инвестицията в качествени мебели от български производител е преди всичко инвестиция с дългосрочен характер, а поръчваните мебели идват със сертификат за високо качество.

Родното производство на мебели е на достъпна цена

Когато говорим за достъпна цена на мебели по поръчка, ние разглеждаме цената в комплексност. С други думи, достъпната цена не се изразява само в покупката на мебели, но и със свързаното с него обслужване. Ако се доверите на български магазин за мебели Hamefa, освен ръчна изработка на висококачествени мебели, вие получавате още безплатна доставка и гаранция.

В случай че държите на високото качество и лукса, следва да заплатите и нужната цена. Тя, разбира се, не е необходимо да бъде твърде висока и непосилна за вас като потребители, а мебелите на Hamefa са доказателството за това.

Български мебели в широк продуктов асортимент

Редица производители предлагат услугата изработване на мебели по поръчка, но малцина са тези, които могат да предложат отличната симбиоза между разнообразие, стил и качество на достъпна цена. Hamefa, като един от водещите български производители на мека мебел, а и редица други категории мебелни продукти, може да ви предложи точно това.

Мебелите на българската компания представляват красива изработка от цветови комбинации и детайли, които са съобразени изцяло с изискванията на клиента. Hamefa изработва класически и луксозни модели мебели от естествена дървесина, сред които дъб, бук, череша, орех и други. В каталога на компанията присъстват разнообразни колекции от мебелни решения, селектирани в няколко основни категории, сред които маси, кухненски мебели, мебели за всекидневна, мебели за спалня, мека мебел и други.