Блоговете » Дом и градина » Практични мултифункционални инструменти от Dremel

Практични мултифункционални инструменти от Dremel

дремел dremel

Dremel е едно от доказалите се имена в производството на мултифункционални инструменти и консумативи. Международният бранд фокусира усилията си върху предлагането на функционални и достъпни решения за професионални и хоби майстори.

Как Дремел успява да покори света и какъв набор от уреди ще откриете в портфолиото му днес – 90 години след основаването му? Предстои да разберем.

Как един ръчен ротационен инструмент успява да завладее света?

Алберт Дремел е австриец, който се заселва в Америка през 1906 г. като емигрант. Разполагащ с иновативни идеи и притежаващ солидни познания в областта на механиката, през 1932 г. той основава Dremel Manufacturing Co. в Райсин, щата Уисконсин, САЩ. Компанията пуска на пазара уникален продукт – първият ръчен високоскоростен ротационен инструмент.

Професионални майстори и любители бързо оценяват ползите на мултифункционалния инструмент. Фактът, че с един уред и няколко приставки могат да се извършват редица дейности, правят инструмента особено привлекателен. Много скоро той добива световна популярност.

Днес мултифункционалният инструмент на марката се предлага в над 60 страни по света и може да бъде открит в целия европейски пазар. Инструментариумът на бранда, наред с консумативите за поддръжката му, са широко достъпни в търговската мрежа и у нас.

Dremel – предпочитана марка за качествени и практични инструменти

Компанията-производител успява да предложи многофункционалността, надеждността, качеството и практичността, от които имат нужда съвременните професионални  и хоби майстори.

Един уред – много дейности

С мултифункционалните инструменти на марката и съдържащите се в комплектите им разнообразни приставки можете да режете и създавате различни форми, да гравирате, шлифовате и т.н. Сред портфолиото от продукти на марката се отличават още пистолети за лепене, поялници, горелки, мултишлайфове, настолни триони и други.

Практични и достъпни

Независимо кой от уредите на марката ще предпочетете, можете да бъдете сигурни, че с дългият си експлоатационен живот те ще ви служат вярно и безпроблемно. С покупката на подобно мултифункционално устройство осъществявате няколко дейности с един уред, а това ви спестява място и средства.

Различните комплекти с инструменти се характеризират с различен брой приставки. Уредите са изключително гъвкави и лесни за употреба при извършване на много и различни операции. Работните им мощности също са в широк диапазон, за да откриете този тип уред, който отговаря в най-пълна степен на търсенето ви.

Тихи, леки и удобни за работа

Дори и при максимално натоварване съвременните инструменти на марката са изключително тихи. Уредите се характеризират и с ниски вибрационни нива. Тези два показателя са ключови, когато става въпрос за продължителна работа с инструмента. Високият шум и вибрации са съществен недостатък при работа с други модели инструменти от този тип. Те предизвикват лесна уморяемост в ръката и дискомфорт, което съкращава времето за работа в пъти.

По отношение на тези два аспекта, съвременните уреди на Дремел са усъвършенствани. Това е още едно ключово предимство, в случай че търсите комплексен набор от качества, на които да отговаря използваният инструмент. Той не заема твърде много място и е лесно преносим, тъй като се предлага в компактни кутии тип куфар. Цената е изключително изгодна, предвид набора от функции, които бихте могли да изпълнявате с него.