Блоговете » Медицина

Медицина

la roche-posay козметика грижа за кожата

La Roche-Posay – ефикасна грижа за вашата кожа

Стремежът на „Ла Рош-Позе“ е създаването на козметика с терапевтичен ефект при екземи, акне, алергии, признаци на стареене и включително за преодоляване на страничните ефекти при онколечение.

затлъстяване итм

Затлъстяването е сериозен проблем, който заслужава внимание

По сведения на СЗО, към 2022 г. повече от 1 милиард души по света страдат от затлъстяване – 650 милиона възрастни, 340 милиона юноши и 39 милиона деца, като този брой е с тенденция за увеличаване. СЗО изчислява, че до 2025 г. приблизително 167 милиона души – възрастни и деца – ще страдат от наднормено тегло или затлъстяване.

лазерна епилация

Какво трябва да знаем за лазерната епилация?

Начините за премахване на нежеланото окосмяване са много и повечето са лесни и евтини, но не водят до дълготраен резултат. Методи като обезкосмяване с епилатор… Прочетете повече »Какво трябва да знаем за лазерната епилация?

проблемно забременяване

Проблемно забременяване – основни причини при жената

С проблем като безплодието се срещат много двойки, които освен трудността при създаване на дете, се сблъскват и с много последствия от емоционален и психически… Прочетете повече »Проблемно забременяване – основни причини при жената

hranitelni-dobavki

Какви са основните видове хранителни добавки и тяхното приложение?

Хранителните добавки не са лекарства, нито заместител на основното ви хранене. Добре е да започнем с това важно уточнение, тъй като това е широко разпространено… Прочетете повече »Какви са основните видове хранителни добавки и тяхното приложение?

Първи международен фитнес фестивал – Варна

Предстои да станем свидетели на Първия международен фитнес фестивал, организиран от Международната верига спортни клубове „Ориндж фитнес”, който ще се проведе във Варна на 19… Прочетете повече »Първи международен фитнес фестивал – Варна