Блоговете » Съвети

Съвети

 La roche posay – качествена грижа за кожата

La roche posay – качествена грижа за кожата

Суха или чувствителна кожа? Грижа за кожата по време на бременност? Акне, запушване на порите, раздразнителност? Зачервяване и сърбеж? Да, кожата определено може да се… Прочетете повече »La roche posay – качествена грижа за кожата

лазерна епилация

Кога падат космите след лазерна епилация?

Процедурата лазерна епилация е съвременен метод за обезкосмяване, който дава дълготрайни и отлични резултати. Необходими са няколко процедури, за да се получи траен ефект, като… Прочетете повече »Кога падат космите след лазерна епилация?

krostrenazhor-trax-l5-orion

Кростренажор – вашият зимен помощник в домашни условия

Кростренажорът е сред популярните и високо ефективни фитнес уреди.  С него може да тренирате качествено  в комфорта на своя дом. Тренировката с кростренажор действа на… Прочетете повече »Кростренажор – вашият зимен помощник в домашни условия

CORPORATE-GIFT

Какви корпоративни и бизнес подаръци да подарим на нашите партньори?

Развитието на какъвто и да е бизнес днес не би било възможно без установяването на трайни партньорства. За да се да поддържа коректно и лоялно… Прочетете повече »Какви корпоративни и бизнес подаръци да подарим на нашите партньори?

hranitelni-dobavki

Какви са основните видове хранителни добавки и тяхното приложение?

Хранителните добавки не са лекарства, нито заместител на основното ви хранене. Добре е да започнем с това важно уточнение, тъй като това е широко разпространено… Прочетете повече »Какви са основните видове хранителни добавки и тяхното приложение?