Блоговете » Съвети » La roche posay – качествена грижа за кожата

La roche posay – качествена грижа за кожата

 La roche posay – качествена грижа за кожата

Суха или чувствителна кожа? Грижа за кожата по време на бременност? Акне, запушване на порите, раздразнителност? Зачервяване и сърбеж? Да, кожата определено може да се окаже проблемна понякога. Заради това френската дерматологична марка La roche posay се стреми да открие решения на всичко това.

Те се фокусират именно върху продукти за грижа за чувствителна и проблемна кожа. Съставят множество дерматологично тествани решения за всеки тип чувствителна кожа. Някои от продуктите могат да се използват дори при новородени и малки деца. Специфично се създават и такива, подходящи за бременни жеи.

С какво помагат продуктите на La roche posay

Тяхната продуктова гама се състои от множество серуми, кремове, коректори, балсами и редица други. Всеки идва със свои собствени особености. Общата цел е – грижа за чувствителна, атопична, проблемна, кожа. Предлагат се също и гримове, подходящи при подобни ситуации.

Налични са хидратиращи продукти, както и такива срещу несъвършенства. Има и почистващи серуми и мицеларни води. Съответно, с тази марка можете да откриете онова, което ви е нужно, за да възстановите здравето и красотата на кожата си и да го поддържате в дългосрочен план.

Видове продукти

Измежду най-популярните опции е La roche posay комплект. Това са комбинации от различни продукти, обединени в комплект на по-ниска обща цена. Всеки от тях е подбран спрямо нуждите на даден вид кожа. Например – такава, склонна към акне; суха или чувствителна кожа и т.н.

Друго широко търсено предложение от каталога им е La roche posay Effaclar. Това са специално предназначени продукти за грижа за мазна и склонна към несъвършенства кожа. Доказали се във времето, те са базирани на множество изследвания и тестове. Ефективно се борят срещу несъвършенствата и подпомагат грижата, здравето и красотата на мазната кожа.

Естествено, La roche posay слънцезащита е още едно ценно предложение на компанията. Да, много хора считат, че продукти за защита от слънчевите лъчи са ни нужни само лятото. Това, обаче, далеч не е така. Дори нискоинтензивните UV лъчи могат да доведат до увреждане, когато се излагате на тях ден след ден и година след година, без да се предпазвате по някакъв начин. Тоест, продуктите за слънцезащита са нещо от първостепенна важност, за да е здрава и красива вашата кожа. От La roche posay знаят това и, съответно, са създали специфични спрейове, флуиди, млека, кремове и т.н. с различно ниво на SPF. В повечето случаи това е SPF50+.

Дерматологичните решения от каталога на компанията са тествани за алергенност. Изследвани са и на високо чувствителна кожа и са се доказали като подходящи за такава.  В активната доза на всеки продукт е подбрано само най-необходимото, за да се постигнат оптимални резултати. Спазени са всички стандарти за безопасност на международните разпоредби – и още повече. Високата ефективност ги е наложила като водещи на пазара. Доказателство за това е, че ги препоръчват над 90 000 дерматолози от цял свят.