Блоговете » Бизнес и финанси » Какви корпоративни и бизнес подаръци да подарим на нашите партньори?

Какви корпоративни и бизнес подаръци да подарим на нашите партньори?

CORPORATE-GIFT

Развитието на какъвто и да е бизнес днес не би било възможно без установяването на трайни партньорства. За да се да поддържа коректно и лоялно сътрудничество, важно значение имат малките, но значими жестове, които правим към бизнесите, с които си партнираме, като подаряването на корпоративен подарък например.

В следващите редове ще споменем някои идеи за корпоративни подаръци. Ще обобщим и ключовите правила, от които да се ръководим при избора им. Не на последно място, ще споделим и някои ключови моменти във връзка със значението им за бизнес отношенията.

Как и какви корпоративни подаръци да изберем за своите бизнес партньори?

Днес има различни опции, между които да избирате при подаряването корпоративни подаръци за клиенти, съдружници и партньори. В практиката сякаш се е установило да се подаряват корпоративни коледни подаръци в края на годината. С разширяването на каталога с бизнес сувенири обаче, днес те могат да се подаряват и по ред други поводи – годишнина от установяване на сътрудничество, лични поводи и много други.

При подбора на луксозни корпоративни подаръци е важно да заложите на уникалността и високото качество. Брандирането им е чудесен начин да бъде постигната тази цел, тъй като възможностите за печат върху бизнес подаръци дават добри резултати. Върху тях може да се брандира корпоративното ви лого, слоган, мисия и т.н., с които да подчертаете уникалността си.

За да бъде бизнес подаръкът въздействащ, важно е да познавате човека, към когото правите този жест. Какви са навиците, хобитата и интересите в и извън работата. Това може да ви служи като ориентир дали да изберете луксозна чаша например, в която партньорът ви да пие виното си, или пък луксозна химикалка, която да използва в офиса си.

В каталога на N1Adv например избирате между широка гама от часовници, луксозни химикалки, кожени чанти, портфейли и т.н. Една част от тях биха могли да се превърнат в чудесен бизнес подарък за мъж, а друга – в начин да засвидетелствате по най-правилния начин своята благодарност към нежния пол с избора си на подарък за бизнес дама.

Предложенията на N1Adv за подаръци за бизнес партньори са на водещи луксозни брандове като Hugo Boss, Cerruti, Festina, Cacharel, Ungaro и други. С тях можете да засвидетелствате признателността си към партньора по достъпен и ефективен начин. 

Защо един корпоративен подарък има толкова голямо значение за бизнеса?

С един бизнес подарък вие не просто благодарите на отсрещната страна. Вие казвате на партньора си, че е важен и неговата роля за развитието на корпорацията ви има ключово значение. С подаряването на луксозни бизнес подаръци вие отправяте ясен сигнал към бизнес партньора си, че искате да продължите да работите заедно и занапред. Това носи позитиви и за двете страни.

Брандирането на корпоративен подарък практически го персонализира, а това създава по-специфична емоция у получаващия го. По този начин подаряващият демонстрира и специално отношение, а това неминуемо рефлектира върху имиджа на компанията. Казано накратко, ако искате да впечатлите и задържите съществуващите си клиенти и/или партньори, то си струва да се доверите на качествени корпоративни подаръци.