Блоговете » Дом и градина » Цветя за рожден ден – как и откъде да ги изберем

Цветя за рожден ден – как и откъде да ги изберем

flowers-jardin

Всяка жена обича да ѝ бъдат подарявани цветя – с или без повод. Ако сте тук, защото се колебаете с какво да зарадвате жената, която обичате (било то майка, съпруга, баба или пък сестра), то тази статия е именно за вас: днес ще поговорим по-специално за цветята, които подаряваме по повод специалния празник на нашите любими дами. Как да подберем правилно букетите и видовете растения, къде и как да открием възможно най-свежите и хубави цветя за рожден ден – четете докрай, за да разберете.

Майка: кошница с цветя

Питате ли нас, кошница с цветя е най-подходящият тип букет, стане ли въпрос за майките. Кошничките са изключително красиви, придават уют и са наистина симпатични! Изборът е много голям – като започнем от класическите розови рози, преминем през пъстри пролетни цветя и стигнем до пищните, обемни хортензии. Аранжиран в кошница, подаръкът е по-сантиментален за получателя.

Баба: саксийни цветя

Нека си признаем – всяка от любимите ни баби обича градините, засадените цветя и саксиите. Точно затова ние смятаме, че най-милият подарък за баба или прабаба са именно живите цветя. Било то с цел да се отглеждат в саксията или пък да се пресадят в градината, този тип цветя ще бъдат прекрасно бижу в нейната колекция. Като завършек, много добра идея би било да прибавите и картичка за рожден ден с цветя – те винаги носят радост и приятни емоции – особено ако съдържат топли думи и добри пожелания.

Сестра: букет от бонбони

Този тип букет може да бъде както комбинация от цветя и бонбони, така и от бонбони с различни декорации, наподобяващи цветя. При всички случаи, те са изключително красиви, оригинални и нестандартни, което сме сигурни, че определено ще впечатли вашата сестра. Би било добре обаче да се съобразите с това какви бонбони обича тя и дали отново не е на поредната диета! Ако случаят е такъв, бихме могли да ви насочим към по-класическите букети, които могат да бъдат не по-малко красиви и изящни. А вече има и редица здравословни алтернативи на шоколадовите бонбони – поинтересувайте се, за да зарадвате максимално най-близките си.

Любима: букет от рози или цветя в кутия

Колкото и да спорим, червените рози съставят най-романтичния букет, който можете да подарите на вашата любима жена, годеница или приятелка. Ако пък желаете да излезете от рамките на стандартното и да бъдете малко по-оригинални, можете да изберете аранжировка на цветя в кутия или такава с буквата на любимата ви. Тук отново съветваме тя да бъде от рози, тъй като това просто са цветята, с които няма как да сбъркате.

Откъде да изберем букет?

Когато избираме цветя за рожден ден или за даден повод, бихме искали:

  • Разнообразие на цветя, букети, картички и други подаръци;
  • Бързо и безпроблемно обслужване;
  • Достъпни цени;
  • Красиви и естетически издържани артикули.

Жардин е онлайн магазин за цветя, който може да предложи всяка една от изброените точки. Доставката се осъществява на  посочения от вас адрес, в  предпочитаното от вас време. Всеки букет се изготвя с желание и любов, като крайният резултат винаги представлява стилен, добре изглеждащ подарък. Именно поради тази причина заложете на най-доброто качество и изпълнение, като изберете вашия подарък от Жардин!