Блоговете » Грим и Мода » Сребърни обеци – елегантно предложение за вечерен тоалет

Сребърни обеци – елегантно предложение за вечерен тоалет

За да изглежда една жена винаги елегантна и красива, освен на добрия избор дрехи и обувки, трябва да заложи и на подходящи бижута. Понякога съобразяването с модните тенденции е доста изтощително, но що се отнася до аксесоарите, сребърните винаги намират място в дамската визия.

И понеже обеците при всички случаи акцентират върху лицето, много важен е техният избор, особено ако трябва да добавят още блясък и елегантност към вечерния дамски тоалет.

Какви сребърни обеци са подходящи за вечерен тоалет?

Всички сребърни обеци са един прекрасен аксесоар, който прави женската визия стилна при всякакъв повод. Особено внимание на аксесоарите обаче дамите обръщат при вечерните си излизания.

За да имате стилна визия, изберете за вечерния си тоалет:

Сребърни обеци с камъни

Магазини „Гранат” предлагат разнообразни модели сребърни обеци с камъни. Можете да изберете с бели камъни или украсени с цветни такива, прекрасни са и обеците със синьо или розово котешко око, с централен червен камък, със зелени камъни и др.

Цветът на камъните деликатно ще подчертае блясъка на очите, нежната порцеланова кожа или перфектния ви тен. Освен това, като напълно универсално бижу подхождат на всеки цвят на косата.

Висящи сребърни обеци

По-големите сребърни обеци, висящи като модел, придават блясък на всеки вечерен тоалет. Ако са инкрустирани с камъни, те ще улавят светлината и ще подчертават грацията на движенията ви. Заложете на такива, ако сте с прибрана на кок или вързана на опашка коса.

Големи халки

Изчистеният им дизайн позволява да се комбинират с всякакъв тоалет.

Обеци капка

Такова нежно класическо бижу ще допълни по блестящ начин вечерния ви тоалет.

Обеци с причудливи форми

Екстравагантни и интересни модели от типа на дълги висящи обеци с по-нестандартни форми или с по-масивна изработка могат да направят визията ви наистина запомняща се.

Можете да избирате между дамски обеци с различен начин на закрепване за ухото. При пусната коса за предпочитане са обеците с винтче, а ако я слагате зад ухото, може да бъде халка или сребърна фигурка. При вдигната нагоре коса подходящи са по-богато украсените обеци.

Как да постигнем хармония с формата на лицето?

Тъй като всеки човек има различна форма на лицето, за да сте сигурни в правилния си избор на обеци, трябва да се съобразите с нея.

  • Овално лице

За овално лице са подходящи разнообразни по форма и размери обеци, дори по-ексцентрични модели, закрепващи се върху горната част на ухото.

  • Квадратно лице

Ако имате квадратно лице, изберете сребърни обеци с по-сложен дизайн, например с геометрични фигури.

  • Тясно лице

На жените с тясно лице подхождат по-къси кръгли обеци във формата на копчета, тъй като визуално ще закръглят лицето.

  • Кръгло лице

Дамите с кръгло лице е добре да заложат на дългите и тънки обеци, за да издължат лицето им.

  • Сърцевидно лице

За дами с такова лице също са подходящи дългите обеци, но които се разширяват надолу.

Избирайки сребърни обеци от богатата гама продукти на магазини „Гранат”, вие ще се сдобиете със стилен аксесоар, прекрасно допълнение към вечерния ви тоалет.