Блоговете » Грим и Мода » Съвети за грим за всяка жена

Съвети за грим за всяка жена

Разгледайте най-горещите ежедневни и официални гримове, експериментирайки със следващите няколко  съвета, които ще ви дадем. Адаптирайте най-новите тенденции към своите собствени предпочитания. По този начин ще се сдобиете с уникален грим, който на всичко отгоре ще изразява вашето лично виждане. А всички много добре знаем, че в днешно време е много важно да бъдем себе си и да изразяваме личното си отношение. Защо да не го направим именно чрез грима? 

Време е да си купите няколко нови продукта и да ъпгрейднете колкцията си

Започнете с трансформациите, подбора на цветове, които ще отиват на тена ви и т.н. Креативността понякога може да се окаже недостатъчна по отношение на очакваните резултати. Ако наистина искате да превърнете грима си в аксесоар, трябва да използвате уменията си и да се научите на още няколко нови техники.

Опитайте се да следвате триковете, за да се сдобиете със страхотен вечерен грим. Грабнете любимата си палитра цветове и изберете три. Поставете по-тъмният тон точно между костта на веждата и линията на миглите. Средният нюанс трябва да се приложи върху останалата част на клепача, като можете да опитате да го слеете с  тъмният цвят с пръсти. Накрая сложете най-светлият цвят върху вътрешния ъгъл на окото. Овладяването на изкуството да наслоявате цветовете е изключително важно! 

Тайната на съблазнителните мигли се крие в това да постигнете синхрон при нанасянето на спиралата и да успеете да ги разделите и да не допускате слепване. Вземете тънка пръчица и започнете да размествате със зиг-загообразни движения, като посоката е от корените към връхчетата.

Също така можете да използвате основа върху миглите преди да нанесете цветната спирала отгоре. По този начин можете да предпазите миглите и да ги приготвите за следващия слой. Важно е между поставянето на двата слоя да има разстояние във времето от около 10-30 секунди. Това е тайната, която ще ви спаси от разреждането на черното с цвета на основата. 

За да създадете естествен грим пък, използвайте блед блясък за перфектен акцент. В зависимост от нюансът на вашата кожа можете да експериментирате със златисти и сребристи тонове. Нанесете малко количество от тази формула на вътрешния ъгъл на окото. Този трик е животоспасяващ и може да възроди дори най-скучният на пръв поглед, грим. Използвайте го при подготовка за парти и няма да съжалявате.