Блоговете » Грим и Мода » Сексът и гримът

Сексът и гримът

А сега нека обърнем поглед към гримът на холивудските звезди. Ако напоследък не знаете с какво ново да впечатлите гаджето си или да съблазните новото момче, на което сте метнали око, то непременно трябва да се осведомите за това как известните манипулират грима и го превръщат в едно от своите секс-оръжия. Съобразете се с формата на лицето, цвета на кожата си, формата на очите и устните и подберете най-добрия вариант. Стремете се да запазите вида си естествен, неподправен, не прекалявайте с грима или ако го направите поне се постарайте да не си личи.

Мъжете обожават жените без много грим. Доказан факт. Затова се придържайте към по-обраните, но скандално секси сенки за очи, например. Как да превърнем обикновения грим в покана за секс – просто следвайте следващите няколко предложение и добавете своя собствен стил. Както дрехите, така и гримът може да е провокативен и да говори на мъжа срещу вас. Невинен и естествен грим – може би не съм толкова добро момиче, колкото изглеждам; страстно червено червило – отправила съм се към ада, идваш ли? многоцветни сенки за очи – в момента доста идеи ми се въртят в главата, ще участваш ли? и много, много други. Гримът може да бъде тълкуван по различни начини. Ние ви даваме няколко примера.  

  • Първият ни пример е Ашли Грийн, която завладя света със омагьосващата си красота. По-известна ни е като Алис от Twilight сагата. Със сладкото си и супер секси излъчване тя покори много мъжки сърца. В случая е наблегнато повече на устните с розово червило, като очите са подчертани с очна линия. Тя по-скоро се придържа към спортния изчистен вид със силен акцент. Ако искате да привлечете вниманието на секси градинаря или съседа подчертайте устните си. Ще бъдат забелязани и оценени.
  • Следва Риана, секс-бомбата от Ямайка. За много малко време тя се превърна в модна икона, секси парче, всеки път провокира с нов външен вид и несъмнено е конкуренция на Лейди ГаГа. При нея забелязваме подчертаните с руж скули – много важен елемент, които не бива да се изпуска. Сенките са неутрални, естествени в три различни цвята. Затваряме окото с черен молив, подчертаваме миглите с дебел слой спирала. Червилото тук е в нежен цвят, подплътено от бляскав глос за устни. Несъмнено ще го побъркате с този вид. Едно намигване или леко облизване на устни са достатъчно мъжът да си изгуби ума по вас.
  • Фърги несъмнено е модел за подражание от много, много време насам. Както добре виждаме тя също се придържа към максимата за естествен грим. Подчертани, перфектни вежди, леки сенки в светъл тон, лек прасковен руж и червило в студено розово. Перфектна комбинация, за да уловите перфектното гадже. Достатъчно е да се погрижите за кожата си, да подчертаете секси погледа си и целият квартал ще ви завиди за новото ви гадже.

При всички тези предложение е добре да се съобразите с собствените си предпочитания, формата на лицето, цвета и т.н. Едно е гарантирано – няма да останете незабелязани.