Блоговете » Грим и Мода » Наливните парфюми – аналози на оригиналните

Наливните парфюми – аналози на оригиналните

жена се парфюмира с наливен парфюм

Невероятно качество и превъзходна цена – това са едни от основните причини, поради които днес много потребители избират наливни парфюми. Разнообразието от предложения за тези продукти онлайн е толкова голямо, че гарантирано ще задоволи и най-взискателните клиенти.

Какво отличава наливните от оригиналните парфюми?

Както показва и наименованието им, наливните парфюми се предлагат на потребителите в различни бутилки. След като изберете предпочитания аромат, ще го получите в желаната разфасовка – малка или по-голяма.

Парфюмните води от този тип носят уханието на марковите си аналози, като разликата е, че формулата им съдържа в по-малка пропорция ароматната основа. Респективно парфюмните композиции са с висока концентрация – до 18-22%, и трайността им също е гарантирана – от 8 до 12 часа.

Голямо предимство на наливните парфюмни продукти е, че са по-достъпни от оригиналите, като в същото време не отстъпват по нито една от техните характеристики.

Освен че е широко достъпна, предлаганата наливна парфюмерия на Zag Zodiak се отличава и с високо качество и технология на производство, подлежащи на същия стриктен контрол като този при марковите по-скъпи парфюми.

Кои брандове са най-честите вдъхновители на наливните парфюми?

Казват, че днес не е задължително да ти струва много, за да ухаеш скъпо. В случая се визират именно наливните парфюми, които постигат повече от 90% прилика с оригинала. Техните ароматни формули са със сходство, неразличимо от оригиналите, а това дава възможност на повече почитатели на световноизвестните марки да получат достъпен и също толкова качествен вариант на даден емблематичен продукт.

Независимо дали става въпрос за мъжки, дамски или унисекс аромати, за лично ползване или за подарък, наливните алтернативи са практично и разумно решение. Най-често вдъхновители за парфюмите в наливен вариант са брандове като Dolce&Gabbana, Gabriela Sabatini, Carolina Herrera, BY, Kobako и др.

В своето портфолио Zag Zodiak предлага изумително богата палитра от различни категории нишови, класически и луксозни аромати, следвайки най-новите тенденции в бранша.

Благодарение на съчетаните в уникални формули ароматни съставки, те са сравнявани от потребителите с известни брандове, като например:

  • с Guerlain – нотки на бергамот, круша, мандарина, ягода, пачули, кафе;
  • с Valentino – нотки на джинджифил, портокал, ванилия, дъбов мъх;
  • с Armani – нотки на розов пипер, мента, лавандула, кедър, кехлибар;
  • с Dior – нотки на лимон, ром, кардамон, сандалово дърво;
  • с Versace – нотки на кардамон, кокос, кехлибар, божур и др.

Сред марките, които често служат като вдъхновение, са и Jo Malone, Mugler, Max Mara, Chanel и много други.

Голямата трайност на ароматите и тяхната интензивност се дължат на първокласните суровини и материали. Доставени от Франция и притежаващи всички сертификати за качество и безопасност, уникалните парфюмни композиции са достойни аналози на марковите предложения от най-висок клас.

Всеки наливен парфюм следва класическия или по-екстравагантен аромат на водещи производители. Без да допуска никакви компромиси, той създава същото неповторимо усещане, каквото носи и любимата оригинална марка. Затова пък, закупувайки го, ще спестите пари, за да си направите още един подарък – може би поредния страхотен наливен парфюм за перфектен завършек на всяка красива визия.