Блоговете » Грим и Мода » Звезден грим за първа среща

Звезден грим за първа среща

Подчертайте невероятното си излъчване като откраднете гримът на любимата си звездна икона. Не е за вярване колко невероятни идеи биха ви дошли на ум, само ако сферите часовника си с любимата си актриса например. Фантастичните трикове, на които бихте могли да се научите, са безбройни.

Многообразието от идеи ще ви вдъхнови и ще ви презареди. Винаги се обръщайте към жената, на която се възхищавате най-много – ваша роднина или приятелка или просто любим изпълнител, без значение. Търсете вдъхновението си директно от източника.

Комбинирайте червило и сенки за очи с близки тонове до този на кожата ви

По този начин ще бъдете неотразима на първа среща или работното място. Чувствайте се напълно свободни да експериментирате дори и с дадените по-долу съвети.

Първите срещи винаги са били забавни особено, ако имате възможността да се наконтите, да подберете дрехите, прическата и най-вече гримът. Именно една проверка на това какво точно се случва с грима този сезон, би ви била доста полезна. А е всеизвестен факт, че именно популярните звезди налагат новите трендове.

Експериментът с различни цветни сенки, текстури и комбинации определено ще доусъвършенства вашите способности в гримирането, а и ще доведе до невероятен резултат, на който никой мъж не би бил способен да устои.

Омагьосайте близки и приятели… и разбира се НЕГО

Розови устни

Специалните поводи, като среща с момче, определено си просят за един сладурски и много момичешки грим. В този случай розово обагрените устни биха сътворили чудеса – омекотявайки чертите и добавяйки женственост и нежност. Задължително е да комбинирате със сенки за очи в цвят, подобен на тена ви. Това е тайната рецепта, с която ще впечатлите момчето.

Ако обаче сте достатъчно смела и любопитна, можете да се спрете отново на розово. Различните тонове на розовото – от светло до бонбонено ще имат различен ефект не само върху погледа ви, но и върху цялостното излъчване. Подготвихме за пример този път Камила Бел. Чудесен вариант за свежо, момичешко и много тийн излъчване.

Златен грим

Пъстри очи, зелени или сини – това не е от значение, защото най-важното в случая е да изберете подходящите сенки, с които да подчертаете и да заявите себе си, погледа си. Магията наистина се създава от комбинацията между златни очи и естествени устни. Открийте най-добрата техника за нанасяне на сенките и очната линия, така че да подсилите ефекта на погледа си. Естествено, ние препоръчваме да довършите започнатото, като добавите черна спирала.

Добавете класическото червило с коралов отенък или прозрачен глос – това е едно от любимите на момчетата. 😉 Уверете се, че този грим отива на стилът ви, индивидуалността ви, харизмата и не забравяйте да погледнете как Диане Крюгер се е справила с тази задача.

Слонова кост

Бялото е вашият цвят, ако желаете да се превъплътите в истинска ледена кралица. Този стил може и да ви се струва демоде, но е факт, че приковава всички погледи към вашият, а очите ви ще заискрят, както никога до сега. Белият грим може да бъде комбиниран с ежедневен аутфит, ако успеете да направите правилната комбинация. Спрете се на изчистени дрехи в бяло, черно, сиво, равни обувки балеринки и сте готова да разходите малкото си творение.

Изберете блестящи сенки за очи с цвят на слонова кост, облечете миглите в спирала. Така ще създадете илюзията за космическо големи мигли. Уловката тук обаче е да подберете отново червило с естествен тон – така ще запазите свежестта и естественото излъчване.