Блоговете » Грим и Мода » Работно облекло за лятото – накарайте служителите си да се чувстват добре

Работно облекло за лятото – накарайте служителите си да се чувстват добре

rabotni-oblekla-n1adv

Отдавна вече е преодоляно погрешното схващане, че работни облекла се използват само в онези сфери на дейност, в които то трябва да предпазва работещите от някакво вредно влияние на средата.

Дори нещо повече – проучванията в последните години показват, че клиентите предпочитат да осъществяват бизнес контакти с фирми, чиито служители носят някакъв тип униформи. Според анкетираните професионалното облекло е вдъхнало доверие, било е възприето като знак за по-високо ниво на обслужване, повече компетентност, опит и познания в дадената сфера.

От гледна точка на компанията и самите служители наличието на специално облекло за работа е изключително удобно решение.

Кои са неговите предимства?

Освен че създава атрактивен имидж, сполучливо избраната униформа осигурява множество предимства, някои от които са:

Удобство и защита на служителите

Една от задачите на всички работни облекла е да предпазват и да гарантират комфорт. За различните типове дейност производителите създават подходящо дамско и мъжко работно облекло – удобно и функционално.

Дизайнерите съобразяват спецификите на професията, подбират определена материя, десен и кройка, към която включват всякакви необходими детайли – колани, допълнителни джобове, ластици и т.н. Така закупувайки униформи на едро, освен по-добра цена, всеки работодател ще осигури  комфорт и безопасност на служителите си при изпълнение на служебните им задължения.

Разпознаваемост на бранда

Носейки облекло с корпоративното лого и цветове, служителите ви ще бъдат лицето на компанията, а тяхната работа – най-красноречивата и ценна визитка пред клиентите. Докато са с униформа, дори само с присъствието си те ще допринасят за фирмения имидж и това брандът ви да бъде по-разпознаваем.

На международния пазар сред марките, които се занимават с брандиране на работно облекло, особено силно изпъкват имената на James and Nicholson и Keya Europe. Техен ексклузивен представител за България е компанията Number One ADV.

James Nicholson притежава огромен производствен капацитет и предлага отлични цени за работно облекло на едро.

Евтино работно облекло със стил, качество и възможност за брандиране предоставя и  Keya – включително и за лятно работно облекло за различни сфери на дейност.

Насърчаване на екипната работа

С брандираните работни облекла от James and Nicholson или Keya Europe служителите на всяка една компания ще са по-силно сплотени като отбор. Чувствайки своята принадлежност към екип, като част от група с общи ценности и фокус за постигане на фирмените цели, те ще бъдат по-отдадени и мотивирани да разгърнат своя потенциал.

Инвестицията в специално облекло за работа е рентабилно и практично решение, а за извлечете всички позитиви за фирмата си, то трябва да бъде съобразено и със сезона. Зимните и летните облекла ще дадат възможност на служителите да се чувстват и изглеждат добре, докато работят.

Лятно работно облекло за комфорт и удобство

През лятото е важно работната униформа да осигурява удобство и лекота. Дрехите следва да са максимално функционални и да позволяват ефективно изпълнение на работните задължения дори при високи температури. Това се постига с дишащи материи като памук, издръжлив полиестер или комбинация от двете, за да носят прохлада и достатъчно циркулация на въздуха.

Не само с тениска или риза с къс ръкав, а и с всяко друго мъжко или дамско работно облекло от лятната серия на James Nicholson или Keya, на служителите според типа дейност ще бъде осигурен необходимия комфорт.

Инвестицията във функционални, изгодни, стилни и устойчиви на износване униформи непременно се отплаща в дългосрочен план. А когато се погрижите и за тяхното брандиране, закупено на страхотна за предлаганото високо качество цена, ще осигурите гарантирано удобство на хората от екипа си.

Подходящото работно облекло повишава трудовия морал на персонала ви и неговата  продуктивност. Ще можете и да направите реклама на собствения си бизнес, което ще допринесе за по-голямата му популярност.